Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szilveszteri összegzés

2008.12.30

 

 

2008

 

 Egy év Potter

 

 

rajongó  szemszögböl

 

 

Január 5. Warnerék bejelentik, hogy májusig a filmjeiket HD-DVD-n ÉS Blu-Ray-en is kiadják, ám májustól CSAK Blu-Ray-en lesznek elérhetők új filmjeik! 
Így "szelíden" arra ösztönöznek mindenkit, hogy vegyenek egy Playstationt, vagy Blu-Ray-lejátszót, különben nem élvezhetjük otthon például a Félvér Hercegét!
 
Január 8. Narcissa Malfoy szerepét Helen McCrory alakítja, aki egyébként Bellatrix megformálására jelentkezett eredetileg. :P
 
Január 13. Tervek: Ki rendezze a Halál ereklyéit? Guillermo del Toro? Alfonso Cuaron? Steven Spielberg (Daily Mail forrás)? David Yates? ... illetve pletyka2: kettéhasítják az utolsó filmet.

Kép

 

 

Február 9. Hosszas várakozás (és találgatás) után megjelent a Harry Potter és a Halál Ereklyéi könyv magyar változata (a következő 1 hét lázas olvasással telik, ez nem is kérdéses J), ami nagy büszkesége nem csak Tóth Tamás Boldizsár fordítónak, de a www.lumos.hu szerkesztőinek is, akiket felkértek (mint Magyarország legnagyobb HP-rajongói oldalát), hogy rektorálja, kijavítsa a fordításból származó hibákat kiadás előtt :D Boldogok is voltak (visszaszámláló cikkek)... + Kiadnak 2 Tesztkönyvet és „Abszol út” DVD-t is a Libri könyváruházban. 

 
Február 19. David Yates rendezi az utolsó filmet is-kotyogták ki hivatalosan egy gyermekkönyv avatáson...
 
Február 24. Forgatókönyv-részlet röppent fel a netre a hatos filmből, amiben megdöbbenve olvastunk, hogy lesz Odú körüli harc-jelenet is :I, (Hát, működött a forgatókönyvíró saját fantáziája is...)
 
Március 12. Warnerék hivatalosan is bejelentik: Kettészakítják az utolsó filmet. Valószínűleg Ron visszatértével és a jeges kard megtalálásával ér véget az első fél (Ritától ;)
 
Március 21. A Youtube legkomikusabb videójának járó díjat viszi el a Harry Potter Puppet Show. Érdemes belenézni alkotásukba :D
 

Kép

Április 25. Két fontos bejelentés egyidőben: A Halál ereklyéi első fele 2010. november 19-re várható. Valamint e napon jelentik be a Harry Potter Kiállítás megnyitóját: 2009 májusa lesz Amerikában.

 

Május 9.Légifelvételeken leshetők meg a hatos film forgatási helyszínei. Amúgy Jessy Cave alakítja Lavender Brown-t és már pozitívan nyilatkozott saját csókos jelenetéről. Más téma: Cedric Diggory (Robert Pattinson) tűnik fel év végén a Twilight filmben, ami ekkor még A Potter film riválisa, és 3 héttel később jön, mint a HP6.
 
Május 20. Mary GrandPré elkészíti új pasztell-borítóját az első könyvhöz, mivel az 10 éves évfordulóját ünnepli!

Kép 

Május 25. Szomorú eset: meggyilkolták Robert Knoxot, gyerekszínészt, akit először a 6. filmben fogunk látni, mint a hollóhátas Marcus Belbyt.
 
Május 30. Joanne Kathleen Rowling írt egy 800 szavas előtörténetet a Harry Potterhez, amit a Waterstone jótékonysági keretén belül fognak elárverezni. A szöveg csak később júniusban vált nyilvánossá.
 

Június 1. Megjelennek az első képek a filmből: A klubhelyiségben, az Odú padlásán, stb…

Kép 

Június 4. Harry Potter Online Játék, mint a World of Warcraft, van kilátásban, jelenti be a Warner! Ez nagy előrelépés, hiszen internetes online játékokból csak nagyon kevés, és kevésbé fejlett színvonalúak léteznek. Eddig. Várjuk a fejleményeket.
 
Június 10. 25.000 Fontért kelt el az előtörténet aukción.
 

Július 18. Mini-mini trailer (15 sec) van az IMAX mozikban: Dumbledore azt mondja fekete képernyőn: Még egyszer túl sokat kell kérnem tőled, Harry! (Ez igen! Véleményem az első cikkemben erről. = MEGNYÍILK A PURLICERPENNA oldal! Rita)

Kép

 

 

 

 

  

 

 

Július 29. Az első (képes, videós) ELŐZETES (90 sec) jelenik meg az interneten és a mozikban a Múmia 3 előtt! Ez a fiatal Tom Denem árvaházas előzetese. Nem a legjobban sikerült, de sokan méltatják.

 
Július 31. Bejelentik: december 4-én jön (rögtön a HP6 film után) Bogar Bárd meséi, ami a 7. részben tűnik fel.
 

Augusztus 15. Fekete nap nekünk: hivatalosan Alan Horn bejelenti: csúsztatják a dátumokat: így a Félvér Hercege csak 2009. július 10-én jeleneik meg! Ekkor kellett átalakítanom visszaszámlálómat (90 napról 320-ra L)

 

 
 

 

 

Augusztus 18. Vigaszként legalább 10 kép érkezik a dühös és csalódott rajongóknak + első tesztemet tártam elétek. :D + Minden héten más zene fogad benneteket a honlapon.

 
Augusztus 28. 2009-es naptárt már az Amazonon meg lehet rendelni. Ami még ennél is különösebb: az ezt hírdető cikkem lett a legnézettebb (decemberig 670-en nézték meg!!!!!!!) Különös, mi? Szerintem az.
 

Szeptember 7. 300 boldog amerikai már láthatta Chicagóban a

Félvér herceg próbavetítését! Jó nekik… Mi pedig olvashatjuk A

SPOILER TARTALMÚ ÉLMÉNYBESZÁMOLÓKAT A FILMRŐL,

amik elárasztanak a netről.

 

Szeptember 9. Rowling megnyerte május óta húzódó perét a

Harry Potter Lexikon alkotójával szemben. Nem adhatják ki

hasznos könyvüket.

 

  

Kép

Szeptember 29. 2 hír: Mary GrandPré nem állt meg, már a 3.

Harry Potter és a Bölcsek köve könyvborítót készítette el. +

Létrehozták a magyar hivatalos Félvér Herceg-honlapot.

 

Október 26. 2. (sziklás kezdetű) ELŐZETES örvendeztet meg mindenkit. Én persze halloweeni előkészületben zsongok, így 3 nap késéssel írom meg a nagy hírt :P Bocsi utólag is.

 

 

Kép

 

 

 

 

 

  

 

November 14. A harmadik komoly előzetes (speciális effektekkel és Hooper-dallamokkal) csapódik be. Megrendítő és humoros betétek végre feldobnak minket a novemberi búsulásunkban, hiszen 21-én lett volna az eredeti bemutató napja (helyette a szintén elragadó Twilightot tekinthettük meg e napon).

 

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 
December 4. A Bogár Bárd napja ez. Mind angolul, mind magyarul megvásárolható az 5 mese és 5 Dumbledore-jegyzet.

 

Kép

 

December 7. További 5 SPOT, azaz TVés ízelítő tárult elénk a hatos filmről.
 

 

Kép

 

December 31.    B o l d o g      Ú j      é v e t !

Kép

                                                                                      Rita Vitrol

 

 
 

A mappában található képek előnézete Félvér Herceg rejtélye

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

All internet will be CRASHED with XEvil!?

(MashaZog, 2018.01.24 04:29)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break almost any anti-botnet protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
and YES, it break GOOGLE RECAPTCHA2 now!

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

purlicerpenna.eoldal.hu

See also:
antigate php 677

michael kors bags

(louis vuitton bags, 2017.05.24 22:00)

<a href="http://www.cheap-oakleys.com" title="oakley sunglasses">oakley sunglasses</a>
<a href="http://www.michaelkorscologne.com" title="michael kors bags">michael kors bags</a>
<a href="http://www.finestreplicas.com" title="replica rolex">replica rolex</a>
<a href="http://www.anreplicawatch.com" title="rolex watches">rolex watches</a>
<a href="http://www.crazyreplicawatches.com" title="breitling watches">breitling watches</a>
<a href="http://www.replicawatchesfake.com" title="replica watches">replica watches</a>

Test, just a testTest, just a test

(Degreehit, 2017.05.06 12:06)

Video guide for Canada visa application

(AlexaDaync, 2017.05.06 08:08)

Very interesting video guide how to apply for Canadian visa in few minutes, with pleasure I'll use it. I can not wait to get my visa to Canada.
<youtube>n_Wub3lAVhw</youtube>
<a href=https://www.youtube.com/watch?v=n_Wub3lAVhw>Video - How to apply for eTA Canada</a>

Нашел небезынтересный сайт с возможностью просмотра кинофильмов онлайн

(BrendanRib, 2017.04.30 20:30)

Нашел увлекательный сайт с возможностью просмотра фильмов онлайн и крайне много фильмов на сайте, делюсь им с вами, не благодарите)
<a href=http://kinozor.net>http://kinozor.net</a>
А так же на сайте есть раздел новинок за 2017 год
<a href=http://kinozor.net/filmy-2017/>http://kinozor.net/filmy-2017/</a>
А еще мне понравились эти фильмы
<a href=http://kinozor.net/filmy-2017/15909-poslesvadebnyy-razgrom.html>http://kinozor.net/filmy-2017/15909-poslesvadebnyy-razgrom.html</a>
<a href=http://kinozor.net/filmy-2017/15758-kaliforniyskiy-dorozhnyy-patrul.html>http://kinozor.net/filmy-2017/15758-kaliforniyskiy-dorozhnyy-patrul.html</a>

What should i write my expository essay about | Essay Writing Help For Students

(Williamses, 2017.04.25 15:23)

What should i write my expository essay about | Essay Writing Help For Students <a href=http://essayhelperonline.com/2017/04/04/what-should-i-write-my-expository-essay-about_oq/>Show more!</a>

Beautiful Sexy Girls Wallpapers!

(Romannen, 2017.03.09 23:51)

Get Excellent Girls Wallpapers!
New Best Wallpapers every 50 minutes. Get it absolutely FREE!

ONLY 16+ ;)

Join to our community: https://goo.gl/3u6qg1

We waiting you!

real estate wordpress theme framework

(AyLeothide, 2017.02.04 06:03)

this is the most apropriate category to post my topic. So if it's a mistake then remove this article - PURLICERPENNA »Az igazsagrol konnyeden« - Hirek - Szilveszteri osszegzes.

The book provides you with instructions for building a variety of websites, walking you through WordPress installation and setup, all the way through writing high-quality, serch engine optimized content. It covers media, mobile, plugins, themes, widgets, and more. Plus, it’s completely up-to-date to version 3.9, which is kind of a rarity for printed materials. <a href=https://themeforest.net/item/luster-the-biggest-real-estate-wordpress-theme/9719682?ref=AyLeo>locality real estate wordpress theme </a>Topics covered include the basics, theme design, plugin development, social media, SEO, customization, and managing multi-sites. And since it’s written by an experienced WordPress author, you get a well-rounded view of how to use WordPress and the tools that surround it. It’s pretty current, too, having been published in May 2013, so you won’t run into too much outdated information.

The Subscribe form on the footer is working with MailChimp service. Idx wordpress theme. You can also disable that option in your Theme Options panel. Idx real estate theme wordpress. <a href=https://themeforest.net/item/luster-the-biggest-real-estate-wordpress-theme/9719682?ref=AyLeo>top 5 wordpress themes </a>You can build a e-commerce/shop using the WooCommerce plugin without any problems, because the theme is WooCommerce ready wordpress real estate crm. And you can also create a multilingual portal, it is integrated and works perfect with WPML Multilingual Plugin wordpress real estate templates idx.

Take a look - real estate listing wordpress theme
<a href=https://themeforest.net/item/luster-the-biggest-real-estate-wordpress-theme/9719682?ref=AyLeo>luxury real estate wordpress theme</a>

properta v2.0 real estate wordpress theme

(QuentinCrupe, 2017.01.18 10:27)

this is the most apropriate category to publish my article. So if it's a mistake then delete this topic - PURLICERPENNA »Az igazsagrol konnyeden« - Hirek - Szilveszteri osszegzes.

The book itself contains 400 pages of valuable information about WordPress. It walks you through initial setup, design, security, and long-term maintenance. It also includes code snippets you can put into practice right away. Purchase comes with a lifetime subscription to the book—that means free updates—and free themes. <a href=http://www.fcgxk.com/home.php?mod=space&uid=419802>templatic real estate 2 wordpress theme free download </a>The book itself contains 400 pages of valuable information about WordPress. It walks you through initial setup, design, security, and long-term maintenance. It also includes code snippets you can put into practice right away. Purchase comes with a lifetime subscription to the book—that means free updates—and free themes. <a href=http://aisiwa.cc/space-uid-4345.html>wordpress theme youtube videos </a>

The Luster wordpress real estate mls is a brilliant, because it have the best design in the Real Estate category. Each page was designed with love. The wordpress real estate landing page is fully responsive and works on all devices, such as mobile, tablet or PC. The wordpress real estate themes code is SEO ready and WC3 valid. With luster you can build an unique web site, because wordpress real estate agent website templates have 5 different Blog archive designs, 5 different Gallery archive designs, 6+ different Home pages design, lots of custom templates for About, Services, Contacts and other pages. Wordpress real estate agent theme free. <a href=http://ikantop.com/home.php?mod=space&uid=68104>wordpress theme you </a>Luster Modern was designed with love for real estate agent wordpress theme free using the experience of real estate agents. Awesome real estate wordpress themes demo can be installed in one click as others. <a href=http://www.hothg.net/space-uid-289362.html>wordpress theme yelp </a>

Take a look - real estate 2 v2.2.9 templatic wordpress theme
<a href=http://k7happy.com/home.php?mod=space&uid=114484>wp pro real estate 2 wordpress theme download</a>

real estate wordpress theme spanish

(QuentinCrupe, 2017.01.16 04:37)

this is the most apropriate page to post my article. So if i'm wrong then remove this article - PURLICERPENNA »Az igazsagrol konnyeden« - Hirek - Szilveszteri osszegzes.

A lot of that is accomplished thanks to screenshots. Lots and lots of screenshots. There are text-based descriptions there, too, but you won’t have to rely on them to find what button to press or where on the screen to navigate. This book promises to take a real web development beginner and give them the knowledge and tools needed to build a decent site and I’ve got to say, it delivers on that front. I particularly enjoyed the “Tasks to Complete” at the end of each chapter, which leaves readers no question as to what to do next. <a href=http://www.ylbxw.cn/space-uid-34403.html>real estate agency wordpress theme free download </a>WordPress 3 Plugin Development Essentials is a practical hands-on tutorial for learning how to create your own plugins for WordPress. Using best coding practices, this book will walk you through the design and creation of a variety of original plugins. <a href=http://biz62.cn/home.php?mod=space&uid=35108>wordpress theme 500 internal server error </a>

The one page real estate wordpress theme comes with advanced Agent and Agencies custom post types sections, were you can publish unlimited agents or agencies, real estate wordpress theme premium. And also you can assign it with your properties list. Free real estate wordpress website themes. Each property have an «Enquire now» button that will open a message form in a modal window. This message will go automatically to the assigned agent or agency. Or if the property doesn’t have any assigned agents it will be send to the site administrator email. Chek the wordpress real estate themes with idx integration. <a href=http://453923.com/home.php?mod=space&uid=80229>wordpress theme 52056 </a>Luster IDX is a real estate agent wordpress theme presentation on how the Luster theme works with IDX Press Plugin. The theme can work with own post type and also with the IDX press properties. It’s a real estate agency wordpress theme. <a href=http://www.cddctx.com/space-uid-2617.html>wordpress theme 500px </a>

Check - awesome real estate wordpress themes
<a href=http://www.74yy.com/home.php?mod=space&uid=79008>real estate agency responsive wordpress theme</a>