Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kikotyognak egyet-s-mást

2008.09.07

Harry Potter - leleplezve!

Csókok forgatás alatt, fékezhetetlen nevetések, és ilyesztő ping-pong partik? Készülj fel te is a Harry Potter és a Félvér Herceg filmre 2009 júliusára! (Rita javítása '08 novemberről :))


Dan kikotyogta...

Milyen volt a csók-jelenet Harry és Ginny között?

Azt hiszem Bonny (Wright alias Ginny Weasley) egy kissé ideges volt, de valószínűleg én is. Ez egyike azoknak az eseteknek, amikor messze nem olyan izgalmas forgatni a részt, mint azt bárki elképzeli. Bocsi, nem akarok illúziót kelteni.

Adtál valami tanácsot Rupertnek az ő csók-jelenetéhez?

Igazából én nem is voltam ott A jelenetnél, mert épp hazamentem. Sajnos nem nézhettem végig, plusz még ki sem nevethettem Rupertet, és ez bosszant! Imádtam látni, amikor Lavender rámászik folyamatosan Ronra. Úgy láttam, hogy ilyenkor Rupert egy kissé zavarba jön, és az haláli!

Jó móka egy olyan filmben játszani, amibe több az érzelem?

Nos, én a sötétebb jobban kedvelem, hogy őszinte legyek. A romantika vicces, és biztos sokaknak fog tetszeni, de hozzám inkább a barlangos rész áll közelebb, ahol karnyújtásnyira van a halál. Persze ez sokkal egyszerűbb mint a romantika.

Mondj egy tréfás momentumot a forgatásról!

Rupert, Emma és Én egyszer teljesen a profizmus hiányában voltunk, mert megállás nélkül röhögtünk egy jelenet során...még máig nem tudom, hogy min! Talán azon, hogy láttam egy kisfilmet egy bicikliző egyenruhás majomról. Aztán ezt megosztottam Ruperttel, ami egy szörnyű tett volt, mert azonnal nevetésben tört ki. Hogy Emma miért nevetett? Biztos azt gondolta, ha nem tudod legyőzni, inkább csatlakozz hozzájuk.

Rupertet leverik...

Úgy hallottuk neked kellett választanod az 5 Lavender-jelölt közül. Ez milyen érzés volt?

(Nevet) Igen, így volt. Az utolsó meghallgatásokra mentem be. Tök jó volt, hogy részt vehettem a dolog ilyen oldalán is a munkában. Bár nem kellett semmit sem szólnom. Voltak ott egész jó csajok is, de a csókot nem kellett elpróbálnunk. A csók szóba sem került egészen a jelenet forgatásáig. De Jessy Cave, aki megkapta a szerepet, igazán király!

Bájitaltannak nagy szerepe lesz idén. Te milyen voltál kémiából?

Én élveztem azokat az órákat a Bunsen-égőkkel, de nem sokat tudtam suliba járni, mivel leginkább a stúdióban tanulok magántanárral. Nem sokat kísérleteztünk, úgyhogy ez kimaradt nálam.

Van egy pletyka, miszerint kemény ping-pong partik voltak a forgatások közt. És Emma az, aki sorra győz!

Nem igazán szeretek ellene játszani, annyira profi. Dan és Én nem állunk még olyan szinten, mint Ő, de gyorsan fejlődünk!

Emma előléptetése... 

A hetedik filmben lesz a Te csók-jeleneted. Hogy érzel ennek tudatában?

Szerintem picit kínos lesz az a rész, de volt alkalmam beszélni erről Bonnyval és Dannel, akiktől tudom, hogy sokadjára már kissé unalmassá is fog válni!

Válastottál már valaha ruhát Hermione számára a Jelmeztervező Osztályon?

Igen! Ahogy egyre idősödök, egyre inkább bevonnak ebbe a munkába. Az elején nagyon nehezemre esett megérteni, hogy olyan ruhákat kell hordanom, amit az emberek Hermionétól elvárnak. Ekkor 10 éves voltam, és akkoriban nagyon zavartak azok a ruhák, mivel az életemben nem vettem volna föl azokat! Már jó ideje alakítom őt, így már több örömöm van az öltöztetésében.

Mi a titkod, hogy te lettél a stúdió Ping-pong bajnoka?

Nos, a szüleim tanítottak, akik tényleg sportként űzik az asztali teniszt. Sosem hagytak nyerni, de ennek ellenére egész ügyes lettem. Dan és Rupert elég kezdők, így levertem őket. Azt hiszem Rupert nem igazán tudta elfogadni vereséget.

Fordította: Rita Vitrol

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.