Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hermione anyja a Halál ereklyéiben! + a hirdetésekről

2009.03.04

KépEgy érdekes újítással találkozhatunk a hetedik részben, amely első fele 2010 november 19-én, második fele 2011. július 15-én fog megjelenni a mozikban.

 

Mrs. Granger szerepére történt ugyanis a válogatás, melyre az Egyesült Királyságban híres angol szinésző, Michelle Fairley volt a legalkalmasabb.

 

Bár a könyvben csak megemlítik a Granger házaspár sorsát, vagyis, hogy Hermione módosította emlékezetüket és énképüket, úgí, hogy ne is tudjanak lányuk létezéséről és Ausztráliába küldte őket.

Ennek ellenére Michelle Fairley azt nyilatkozta hogy 3-4 jelenetet leforgattak vele.

 

Nem tudni, írtak-e a forgatókönyvírók plusz jeleneteket számára, vagy csak bővebben fejtik ki ezt a meghatározó lépést a történetben, ahogy azt sem tudjuk, hogy a szintén fogorvos apuka is látható lesz-e a vásznon újra. (Hiszen a Titkok kamrájában a Czigornya és Patzában már 2 másodperc erejéig láthattuk a mugli szülőket.)

 

Más:

"A mai naptól az ingyenes oldalakban elindítottuk a Google Adsence hirdetéseket. Az ingyenes csomagba tartozó oldalak tulajdonosai oldaluk jobb hasábjában fogják látni ezeket a link alapú ajánlókat. Azok a felhasználók, akiket zavar a hirdetés választhatják a plusz vagy üzleti csomagokat. Ezek esetén továbbra sem jelennek meg hirdetések." - közölte az eoldal minden felhasználójával.

Ez valószínűleg így is fog maradni, remélem nem zavar titeket olyan mértékben, hogy elköltöztessem az oldalt.

Rita Vitrol

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.