Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3D Potter IMAX mozikban

2008.09.22

Tehát, azt már külföldi társaink tapasztalhatták a Főnix Rendjénél, hogy az utolsó 17 percet (amint Dumbledore elszáll Fawkesszal az irodájából, a teljes minisztériumi harc és lezárás) 3 DIMENZIÓBAN láthattak egy szemüveg segítségével az IMAX mozi-láncolaton belül.

 

Magyarországon tavaly júliusban még 1 IMAX mozi sem volt. Így mi nem élvezhettük a polárszemüveg adta élményeket Harry Potter világában!

 

Azóta sok változás történt, főként a budapesti mozikban: sorra nyílnak a Real-D, IMAX, és kék-piros szemüveges termek, éééés sorra készülnek a 3D filmek is erre a 3 technológiára.

 

Így örömmel vehetjük mi is tudomásul, hogy a 2009 júliusában megjelenő Félvér Herceg egyben az IMAX-vásznokon is látható lesz, ha nem is teljes hosszában, de 25 percen át 3D-ben! (Amúgy ezeken a vásznokon a hagyományos filmek is nézhetők, így 1 ülésből látható a teljes film, hol 3D-ben, hol síkképernyőn.)

 

Arra a kérdésre, hogy mely jelenetek lesznek láthatók 3D-ben, nem adtak választ, de lehet, hogy akár a kviddics-mérkőzés is ilyen lehet!

Rita Vitrol

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.