Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

Novemberben megérkezett a film!

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép

Bárki megnézheti a a hazai mozikban a hetedik lenyűgöző filmet.

Ha ajánlhatom, nézze meg aki tudja angol nyelven is, mert az eredeti hangokra van kitalálva az egész érzelmi üzenete a filmnek, annak ellenére hogy a amagyar szinkron is kiváló minőségben tudja az értelmen túl az érzelmeket is közölni.

Ha már láttad a filmet, oszd meg véleményedet, érzésedet a filmmel kapcsolatban itt.

Mozizz sokat!

Rita Vitrol

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Vélemény

(Pineapple, 2011.02.08 13:57)

Én még csak egyszer láttam a hetedik rész első felét, ráadásul mozifelvételt tudtam megszerezni. Ettől eltekintve is teljesen magával ragadott a film, csak mint a Harry Potter könyvek is. Igazán "varázslatos".:) Dobby halála igazán megható volt! Nagyon jók az effektek a filmben, és a vágások is hatásosak! Mindent összevetve nekem nagyon tetszett ez a rész is, izgatottan várom a befejező rész második felét! :)

2011. 01. 14

(Jean, 2011.01.14 17:50)

A döntéseinkben, nem pedig a képességeinkben mutatkozik meg, hogy kik is vagyunk valójában.
Legyen a te döntésed az, hogy megtanulod irányítani a benned rejlő mágiát! Minden teli van varázslattal, az erdő, a mező, a fák, a levegő, a könnycsepp, a mosoly és te is! Biztosan érezted már, hogy minden porcikád akaratod ellenére működik, de ha eddig nem jöttél rá megsúgom: a varázslat ki akar törni belőled!
A több száz éves iskola, a Grácia Roxfort, úgy adja a világnak a képzett mágusokat, mint érett gyümölcs a zamatát. Talán már hallottál is róla ismerőseidtől és rokonaidtól!
A Harry Potter világában létrehozott suli, vár minden kedves érdeklődőt, akik felfedezték magukban az energiát, ami a varázslat tehetségéből fakad!
Lépd át hát a hatalmas kapun, merengj el a csodán és válj igazi varázslóvá! De mielőtt a Teszlek süveg alá hajtod fejed, ismételd el magadban az örök igazságot:
Mindenkiben van fény és némi sötétség is. A kérdés az, hogy melyik részre hallgatunk. Az jellemez minket.
http://graciaroxfort.atw.hu/

Vélemény

(Rita Vitrol - a szerkesztő, 2010.12.14 12:53)

Kétszer láttam magyarul. megdöbbentően jó.
Yatestől nem ezt vártam. Sokkal jobb, mint az 5. rész. A 6. azért tetszett mert összetettebb volt, ám a történések elég laposak voltak.
Itt olyan ügyes fogásokat láttam, amelyek hihetetlen hatással voltak rám: Az indítás: a közeli kép Bill Nighy szeméről, a trió bemutatása, Dobby halála, ezek mind meghatottak.
ugyanakkor nem veszett itt sem el a furcsa humor, ami az abszurditásból ered a kedvenc részemnél: 7 POTTER!!! és a MÁGIAÜGYI MINISZTÉRIUM!!!
Külön tetszett a felnőtt színészek kiválasztása: nagyon illett a 3 főszereplőre....és amin felnevettem, az Mundungus alakja.
Én sokkal piszkosabbnak képzeltem, de ez a vadkereskedői akcentus és kinézet, passzolt, le a kalappal.

Én nem hiényoltam roxfortot, és ezzel szerintem elérték céljukat, hogy a könyvben kissé hosszasan megírt hippis vándorlásból egy eseményekkel tűzdelt, feszültségteljes oknyomozás legyen, szép.

A halál ereklyéi animációt én nem találtam ideillőnek, inkább képzeltem volna el a kiadott Bogár bárd meséi borítójának kékes indás dizájnjában.

Xeno Lovegood tökéletes lett volna, ha nem birizgálja annyit a parókáját. Szerettem.

Jó helyen vágták el, én Ron visszatértére gondoltam a könyv alapján, hogy ott lesz vége, de így is jó.

Kiváncsian várom a 2. részt, azt mondják a készítők, az sokkal akciódusabb, harci film lesz.